Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012

ΤΑΡΑΜΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

ΥΛΙΚΑ

100 γρ ταραμά 
1 κρεμμύδι μέτριο τριμμένο
200γρ μπαγιατικο ψωμί βρεγμένο και στιμμένο καλά
λίγο μαιντανό η άνηθο ψιλοκομμένο 
αλεύρι για το τηγάνισμα 
σπορέλαιο για το τηγάνισμα  
ΕΚΤΕΛΕΣΗ 
 

1. Ξεπλένουμε τον ταραμά σε κρύο νερό μέσα σε λεπτό τρυπητό και τον στραγγίζουμε. 
Βάζουμε σε μπώλ το κρεμμύδι , την ψίχα του ψωμιού,τον μαιντανο η τον άνηθο ψιλοκομμένο 
και τον ταραμά και ζυμώνουμε καλά το μείγμα προσθέτοντας αν χρειαστεί λίγο ζεστό νερό.
2. Αφήνουμε το μείγμα να ξεκουραστεί για 30 λεπτά και μετα παίρνουμε κουταλιές , 
τις αλευρώνουμε όπως τους κεφτέδες και τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Τούς τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί για να στραγγίσουν και τούς σερβίρουμε.
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ  ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!
ΡΕΝΑ Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, κάντε μας ένα σχόλιο.
Αν θέλετε και άλλοι να δουν ότι βλέπετε εσείς, πατήστε το εικονίδιο g+1.
Μπορείτε να δημοσιεύσετε αυτή την ανάρτηση στην σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ !!