Σάββατο, 28 Ιουλίου 2012

ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ, ΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ!!

Λένε οτι η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη... Λάθος!! Η πολλή δουλειά τρώει τον υπάλληλο!!
Είμαστε σχεδόν στα 100% πληρότητα στο ξενοδοχείο που δουλεύω και δεν έχω χρόνο να κάνω καθημερινές αναρτήσεις ..Γιατί δεν έχω χρόνο να μαγειρέψω στο σπίτι μου!!Το μόνο λυπηρό σε όλο αυτό είναι η παρουσία των Ελλήνων πελατών!!Αυτή την  βδομάδα έχουμε μόνο ένα ζευγάρι Ελλήνων που διαμένουν στο Samian Blue Hotel!!Εχουν γίνει είδος υπό εξαφάνιση!!Σήμερα θα κάνω κάτι πολύ εύκολο και γευστικό συνδυάζοντας χρώμα και γεύση!!
ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ
5-6 μοσχαρίσια φιλετάκια
1 πράσινη πιπεριά & 1 κίτρινη πιπεριά
1 κρέμμύδι σε ροδέλες
15 τοματίνια
λίγο φασκόμηλο
μισό ποτήρι άσπρο κρασί
αλάτι-άσπρο πιπέρι

 Σωτάρουμε τις πιπεριές και το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέτουμε τα φιλετάκια.
 Ρίχνουμε το φασκόμηλο.(5-6 ξερά φύλλα)
Προσθέτουμε τα τοματίνια.
 Μόλις ψηθούν τα φιλέτα μας ρίχνουμε το κρασί.
 Πάντα Ψηλές κορφές ( για να βλογάμε και τΑ γένια μας). Αφήνουμε να δέσει η σάλτσα του.Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Το συνοδεύουμε με πατάτες τηγανιτές στον φούρνο(τις λαδώνουμε, τις αλατίζουμε και τις βάζουμε στον φούρνο τους 150C ψηθούν για κανένα μισάωρο) αντί να τις τηγανίσουμε κανονικά.
Καλή σας όρεξη!!




ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ..
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΡΕΝΑ ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, κάντε μας ένα σχόλιο.
Αν θέλετε και άλλοι να δουν ότι βλέπετε εσείς, πατήστε το εικονίδιο g+1.
Μπορείτε να δημοσιεύσετε αυτή την ανάρτηση στην σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ !!