Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012

ΚΥΒΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΑΣΠΡΟ ΚΡΑΣΙ, ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ!!

Το καλοκαίρι θέλεις εύκολα φαγάκια!!Πιάτα που ετοιμάζονται γρήγορα και είναι νόστιμα,ελαφριά και στο πνεύμα του καλοκαιριού.Σήμερα θα σας γράψω μια πρόταση που μου αρέσει φοβερά.Μπορείτε να το συνοδέψετε με σπαγγέτι η ρύζι..
 ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ
3 φιλέτα κοτόπουλου κομμένα κυβάκια
1 κονσέρβα  ολόκληρα μανιτάρια
4-5 σκελίδες σκόρδο
κρέμα γάλακτος
1 ποτήρι λευκό κρασί
ψιλοκομμένο μαιντανό
1 κουταλιά της σούπας κόρν φλάουερ
Ψιλοκόψτε το σκόρδο.Κόψτε στη μέση τα μανιτάρια.
 Κόψτε τα φιλέτα σε κυβάκια.
Σωτάρετε το κοτόπουλο.Προσθέστε τα μανιτάρια.Μετά το σκόρδο.
Σβήστε με το άσπρο κρασί.Αφήστε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
 Ρίξτε την κρέμα γάλακτος και αφήστε το σε σιγανή φωτιά να βράσει και να δέσει.
Προσθέστε τον μαιντανό.
Για να έχετε μια πιο δεμένη κρέμα ρίξτε μια κουταλιά της σούπας κόρν φλάουερ στο τέλος.
Σερβίρετε με ρύζι η σπαγγέτι.













ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ..
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΡΕΝΑ ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, κάντε μας ένα σχόλιο.
Αν θέλετε και άλλοι να δουν ότι βλέπετε εσείς, πατήστε το εικονίδιο g+1.
Μπορείτε να δημοσιεύσετε αυτή την ανάρτηση στην σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ !!