Η ζάχαρη στην διακόσμηση των γλυκών μας έχει δώσει αριστουργήματα.
Είδη εξιδανικευμένης επεξεργασίας ζάχαρης όπως η ζάχαρη Coule , η ζάχαρη Suffle,
η ζάχαρη Tire,η ζάχαρη Rocher μας δίνουν μαζί και με άλλες τεχνικές διακόσμησης
στην ζαχαροπλαστική συγκλονιστικά έργα τέχνης , εφήμερα μεν αλλά μοναδικά .
Απολαύστε τι εννοώ παρακάτω.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΙΕΚ ΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΘΟΔΩΡΗ ΚΟΧΛΙΟ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ ΧΟΥΣΑ.
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΛΥΚΑ !!!
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!
ΡΕΝΑ Κ.
Είδη εξιδανικευμένης επεξεργασίας ζάχαρης όπως η ζάχαρη Coule , η ζάχαρη Suffle,
η ζάχαρη Tire,η ζάχαρη Rocher μας δίνουν μαζί και με άλλες τεχνικές διακόσμησης
στην ζαχαροπλαστική συγκλονιστικά έργα τέχνης , εφήμερα μεν αλλά μοναδικά .
Απολαύστε τι εννοώ παρακάτω.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΙΕΚ ΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΘΟΔΩΡΗ ΚΟΧΛΙΟ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ ΧΟΥΣΑ.
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΛΥΚΑ !!!
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!
ΡΕΝΑ Κ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Aν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, κάντε μας ένα σχόλιο.
Αν θέλετε και άλλοι να δουν ότι βλέπετε εσείς, πατήστε το εικονίδιο g+1.
Μπορείτε να δημοσιεύσετε αυτή την ανάρτηση στην σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ !!