Με έχει πιάσει κάτι με τα παγωτά και τις γρανίτες αυτόν τον καιρό.Φταίει το καλοκαίρι,η ζέστη,
ο καύσωνας..Και η αφθονία των φρέσκων φρούτων παντού!!Πήγα προχθές σούπερ μάρκετ και αγόρασα ροδάκινα,νεκταρίνια,κεράσια,καρπούζι και κατεψυγμένες φράουλες..Φρουτομανία!!
Τα έχω μέσα στο ψυγείο μου και σιγά σιγά μεταλλάσονται σε συνταγές.
ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ
8-10 ώριμα ροδάκινα καθαρισμένα και ψιλοκομμένα
1 φλυτζάνι ακατέργαστη ζάχαρη
2 βανιλέτες
1 φλυτζάνι χυμό ροδάκινου Αμίτα
1 φλυτζάνι κρέμα γάλακτος
1 φλυτζάνι γιαούρτι στραγγιστό
1 συσκευασία Garni ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλιας γιώτης (2 φάκελοι)
Βάζετε τα ροδάκινα σε αντικολλητικό σκεύος.
Προσθέτετε την ζάχαρη και τις βανιλέτες.
Προσθέτετε τον χυμό ροδάκινο.
Σιγοβράζετε σε σιγανή φωτιά.
Οταν δέσει και μαλακώσουν τα κομματάκια του ροδάκινου (μοιάζει με μαρμελάδα) το αφήνουμε να κρυώσει.
Χτυπάμε τους 2 φακέλους Garni με την κρέμα γάλακτος και το γιαούρτι.
Προσθέτετε την σάλτσα ροδάκινου (περίπου 2 φλυτζάνια) και συνεχίζετε το χτύπημα.
Το βάζετε στην κατάψυξη να παγώσει.
Ελπίζω να το απολαύσετε!! Είναι δροσερό και φρουτένιο!!
Ως ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ..
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!
ΡΕΝΑ Κ.
(Φωτογραφίες :Ρένα Κώστογλου)
ο καύσωνας..Και η αφθονία των φρέσκων φρούτων παντού!!Πήγα προχθές σούπερ μάρκετ και αγόρασα ροδάκινα,νεκταρίνια,κεράσια,καρπούζι και κατεψυγμένες φράουλες..Φρουτομανία!!
Τα έχω μέσα στο ψυγείο μου και σιγά σιγά μεταλλάσονται σε συνταγές.
ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ
8-10 ώριμα ροδάκινα καθαρισμένα και ψιλοκομμένα
1 φλυτζάνι ακατέργαστη ζάχαρη
2 βανιλέτες
1 φλυτζάνι χυμό ροδάκινου Αμίτα
1 φλυτζάνι κρέμα γάλακτος
1 φλυτζάνι γιαούρτι στραγγιστό
1 συσκευασία Garni ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλιας γιώτης (2 φάκελοι)
Βάζετε τα ροδάκινα σε αντικολλητικό σκεύος.
Προσθέτετε την ζάχαρη και τις βανιλέτες.
Προσθέτετε τον χυμό ροδάκινο.
Σιγοβράζετε σε σιγανή φωτιά.
Οταν δέσει και μαλακώσουν τα κομματάκια του ροδάκινου (μοιάζει με μαρμελάδα) το αφήνουμε να κρυώσει.
Χτυπάμε τους 2 φακέλους Garni με την κρέμα γάλακτος και το γιαούρτι.
Προσθέτετε την σάλτσα ροδάκινου (περίπου 2 φλυτζάνια) και συνεχίζετε το χτύπημα.
Το βάζετε στην κατάψυξη να παγώσει.
Ελπίζω να το απολαύσετε!! Είναι δροσερό και φρουτένιο!!
Ως ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ..
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!
ΡΕΝΑ Κ.
(Φωτογραφίες :Ρένα Κώστογλου)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Aν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, κάντε μας ένα σχόλιο.
Αν θέλετε και άλλοι να δουν ότι βλέπετε εσείς, πατήστε το εικονίδιο g+1.
Μπορείτε να δημοσιεύσετε αυτή την ανάρτηση στην σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ !!